Siirry suoraan sisältöön

Grannenfelt Finance Uutiskirje: Ennätysmäärä EU-tukea tarjolla yritysten vihreille ratkaisuille

EU:n yli 30 rahoitusohjelmaa tarjoavat yrityksille paljon muutakin kuin rahaa: kansainvälisiä verkostoja, näkyvyyttä ja uusia markkina-alueita. Yrityksiä tuetaan vihreämpien ratkaisujen käyttöönotossa nyt enemmän kuin koskaan, ja uudet ja uusiutuvat energianlähteet ja niihin liittyvät teknologiat ov

Grannenfelt Finance Uutiskirje: Ennätysmäärä EU-tukea tarjolla yritysten vihreille ratkaisuille
 

EU:n yli 30 rahoitusohjelmaa tarjoavat yrityksille paljon muutakin kuin rahaa: kansainvälisiä verkostoja, näkyvyyttä ja uusia markkina-alueita. Yrityksiä tuetaan vihreämpien ratkaisujen käyttöönotossa nyt enemmän kuin koskaan, ja uudet ja uusiutuvat energianlähteet ja niihin liittyvät teknologiat ovat myös vahvassa nosteessa.

Lisätietoa vihreisiin ratkaisuihin keskittyvistä Business Finlandin rahoitushauista löydät täältä. Saman artikkelin lopusta löydät linkit myös BF:n järjestämiin EU-rahoitukseen liittyviin tapahtumiin 7.10. ja 26.10. Suosittelemme vahvasti osallistumaan varsinkin 7.10. pidettävään tilaisuuteen.

Business Finlandin tällä hetkellä tiedossa olevien rahoitushakujen aikataulun loppuvuodelle 2021 ja tulevalle vuodelle 2022 löydät alla olevasta kuvasta. Nämä tuet keskittyvät rahoittamaan investointi- ja kehitysprojekteja mm. energia- , sähkö & akkuteollisuus- ja kierrätysalalla.

Grannenfelt Financella on laaja-alainen kokemus erilaisista investointi- ja tukirahoitushauista. Varaa verkkotapaamisaika suoraan nettisivuiltamme tai ole yhteydessä asiantuntijoihimme suoraan niin katsomme miten voimme auttaa. Tiimimme yhteistiedot löydät täältä.

 
Lähde: Business Finland

Lähde: Business Finland

 

Kierrätys- ja uudelleen-käyttöinvestointien rahoitushaku julkaistu 15.9.2021

Business Finland rahoittaa kestävän kasvun innovaatiohankkeita 150-170 miljoonalla eurolla vuosittain 2021-2023 välisenä aikana osana EU:n elpymisvälinettä. Rahoituksella vauhditetaan teollisuuden sivu- ja jätevirtojen (esimerkiksi biotalouden) sekä muiden keskeisten materiaalien (esimerkiksi muovit, tekstiilit, pakkaukset, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, rakennus- ja purkumateriaalit) uudelleenkäyttöä ja kierrätystä.

Haun kohderyhmänä ovat sivuvirtojen ja eri materiaalien uudelleenkäytön ja jätevirtojen kierrätyksen teollisia investointeja tai pilotointi- ja demonstraatiolaitoksia tekevät edelläkävijäyritykset. Yritysten tulee toimia Suomessa.

Lue hausta lisää täältä

 

Innovaatiorahoitushaku luovien alojen uudistamiseen ja kansainväliseen kasvuun


Business Finland avaa rahoitushaun toimijoille, jotka haluavat toteuttaa audiovisuaalista- ja/tai tapahtuma-alaa uudistavia ja kasvua mahdollistavia kehittämishankkeita ja hyödyntää niitä omassa liiketoiminnassaan. Hankkeiden tavoitteena on oltava tuottaa ratkaisuja, jotka ovat uusia vähintään kansallisella tasolla. Etusija on toimijoilla, joilla on tähtäimessä menestyminen kansainvälisillä markkinoilla.

Lue hausta lisää täältä

Grannenfelt Financen luovan alan asiantuntijan, Kjell Sundströmin, yhteystiedot löydät täältä.

Sinua voisi kiinnostaa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.